Petike a rosszcsont manó: Egy interaktív zenés gyermeknapi műsor!

0 hozzászólás

Petike a rosszcsont manó levelet kap az Erdei Tanácstól. A sok-sok rossz cselekedetét most jóváteheti: neki kell megszervezni a Kerek Erdőben a gyermeknapi mulatságot. E nagy feladata csak akkor sikerülhet, ha kiállja a számolás, az éneklés és a táncolás próbáját. Természetesen Ernő barátja, valamint a gyerekek segítségével Petinek sikerül minden próbát teljesíteni, így az erdei gyermeknapi mulatságon minden résztvevő nagyon jól érzi magát.

A gyerekek énekelnek és aktívan részt vesznek a történetben. A Petike műsorunkban is olyan dalokat adunk elő, amelyek refrénjeit gyorsan megtanulják a gyermekek és azokat a zenekarral együtt éneklik. Humoros betétekkel érdekes történetre fűzzük fel dalainkat, így a gyermekek részesei, aktív szereplői lehetnek a történetnek.

Tánctanítás . Petike egyik próbája a tánc próbája. Természetesen csak a gyermekek segítségével tudja teljesíteni ezt a kihívást, ami jó alkalom a gyermekek bevonásába, mozgatásába. Nagyon fontosnak tarjuk, hogy a gyermekek ne csak passzív szemlélői legyenek műsorainknak, így a tánctanítással is interaktívvá, a gyermekek számára élvezhetőbbé tesszük fellépéseinket.

Ilyen és ehhez hasonló gyermek-műsorainkkal kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál, vagy böngéssze weboldalunkat.

Kategóriák:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük